Laden op je eigen parkeerplaats

Een laadpaal helemaal voor jou alleen. Met een laadpaal op je eigen parkeerplaats ga je elke dag met een volle accu de weg op.

Laden op je eigen parkeerplaats

Een laadpaal helemaal voor jou alleen. Met een laadpaal op je eigen parkeerplaats ga je elke dag met een volle accu de weg op.

Het tijdperk van elektrische mobiliteit

Wereldwijd hebben al meer dan twee miljoen automobilisten de voordelen ontdekt van elektrisch rijden. En elke dag worden dat er meer. Toegang tot laadfaciliteiten is nu onmisbaar voor alle elektrische rijders. In tegenstelling tot reguliere stopcontacten, verzekerd een laadstation je van een veilige laadsessie voor je huis en je auto’s accu. Met je eigen laadstation op de oprit van je huis, start je elke dag met een volledig opgeladen auto.

“Ik heb mijn thuislaadstation direct gekocht na de aanschaf van mijn eerste elektrische auto twee jaar geleden. Het voelt erg geruststellend om te weten dat mijn auto volledig volgeladen klaarstaat elke keer als ik de weg op wil.” - Gerard, klant bij EVBox.

Krijg het beste aanbod

Wij beloven jou een snelle en betrouwbare laadervaring. Allemaal dankzij ons laadstation’s slimme modulaire design, die performance maximaliseert en onderhoud minimaliseert. Onze laadstations zijn geschikt voor iedere auto op de markt en met elk huis.

Jouw laadkosten automatisch verrekend

Wij bieden je inzicht in het stroomverbruik van je laadpaal en laadsessies en we kunnen de kosten automatisch factureren naar je werkgever of leasemaatschappij.

Groen laden

Onze laadpassen geven je toegang tot onze laadpalen. Thuis, onderweg en zelfs in het buitenland. Met de EVBox-laadpas en -sleutelhanger kun je laden (op groene stroom) bij alle publieke laadstations in België en Luxemburg.

Handig voor elektrische rijders