Select your location to see tailored content for your region

North America

Certificering

EVBox Group streeft ernaar om volledig conform de hoogste internationale standaarden te opereren.

Lees meer over onze certificering

ISO 9001 richt zich op kwaliteitsprincipes zoals een sterke klantgerichtheid, motivatie en betrokkenheid van het topmanagement, procesbenadering en voortdurende verbetering. Lees verder over ISO 9001 of download de certificaten.

Download EVBox certificate
Download EVBB certificate

ISO 14001 biedt het bestuur, de werknemers en externe belanghebbenden van een bedrijf de zekerheid dat de impact op het milieu wordt gemeten en verbeterd. Lees verder over ISO 14001 of download het certificaat.

Download EVBox certificate

ISO 45001 is gebaseerd op principes voor de gezondheid en veiligheid op het werk, waaronder het verbeteren van de veiligheid van werknemers, het verkleinen van risico's op de werkplek en het creëren van betere en veiligere werkomstandigheden. Lees verder over ISO 45001 of download de certificaten.

Download EVBox certificate
Download Everon certificate

ISO 27001 is gebaseerd op kwaliteitsbeheerprincipes die ervoor zorgen dat klanten en gebruikers de best mogelijke veiligheid, gegevensbescherming, privacy, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit ervaren. Leer meer over ISO 27001 of download het certificaat hieronder.

Download EVBox certificate

Wil je meer weten over de certificaten van EVBox?

BSI is 's werelds eerste certificatie-instelling. Sinds de oprichting in 1901 zijn er veel internationale standaarden bedacht, waaronder bovenstaande certificeringen.