Select your location to see tailored content for your region

North America

Kantoren

Bied jouw werknemers de mogelijkheid om te laden op het werk

De perfecte laadoplossing voor jouw kantoor

Wij bieden verschillende laadoplossingen voor elektrische auto's: laadpalen, laadbeheer en diensten. Onze laadpalen zijn geschikt voor iedere elektrische auto, werken op slimme software en worden geïnstalleerd en onderhouden door gecertificeerde installatiepartners.

MAAK JE BEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Wij hebben alles in huis voor jouw laadbehoeften

Probleemloos opladen van elektrische voertuigen

Onze gecertificeerde installateurs zorgen ervoor dat je laadpalen snel worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden. Bovendien maken onze geautomatiseerde betalingsstromen het afrekenen van kosten tussen belanghebbenden snel en eenvoudig.

Een goede investering

Breid je laadnetwerk eenvoudig uit met onze rendabele laadoplossingen. De hoge uptime van onze laadpalen houden je totale eigendomskosten laag. Bovendien kun je extra inkomsten genereren door laadtarieven in te stellen voor bezoekers.

Behaal je duurzaamheidsdoelen

Met laadmogelijkheden op jouw locatie behoud je tevreden werknemers en klanten en voldoe je ook nog eens aan de duurzaamheidseisen. Je kunt daarnaast ook uitgebreide gebruiksrapporten downloaden.

Laadpalen voor op kantoor

padding

LAADBEHEER

Laadbeheer eenvoudig gemaakt

Eenvoudig, slim en inzichtelijk. Waar je ook bent, met ons laadbeheersysteem volg en beheer je met gemak alle laadsessies.

Lees verder
Automatische verrekening

Met automatische verrekening is het verrekenen van de laadkosten met alle werknemers en bezoekers snel geregeld.

Automatische verrekening
Gedetailleerd inzicht in laadsessies en laadgedrag

Krijg toegang tot realtime gegevens en eerdere laadsessies van elke gebruiker, laadpaal, locatie en tijdstip. Je kunt ook uitgebreide rapporten downloaden om het laadgedrag en verbruik in detail te bekijken.

Gedetailleerd inzicht in laadsessies en laadgedrag
Optimaliseer je laadschema

Stel laadprofielen in om kosten te verlagen en de meterkast te beschermen. Zo kunnen alle werknemers en bezoekers tegen de laagste energiekosten met een volle accu de weg op.

Optimaliseer je laadschema
Stel laadtarieven in en bepaal wie toegang heeft

Stel je eigen laadtarieven in en verleen toegang aan gebruikers die dit nodig hebben.

Stel laadtarieven in en bepaal wie toegang heeft
DIENSTEN

Installatie en ondersteuning

Gecertificeerde installatie

Onze vakkundige en gecertificeerde partners installeren jouw laadpaal veilig en snel op de optimale plek voor jouw locatie.

2 of 3 jaar garantie

Voor jouw zekerheid bieden wij twee of drie jaar garantie op al onze producten. Ook profiteer je van automatische software-updates.

Optimaliseer je energieverbruik

Pas het maximale verbruik aan zodat de beschikbare stroom veilig wordt verdeeld en jij je energiekosten in toom kunt houden.

Zo werkt het

We staan voor je klaar vanaf het eerste belletje tot de installatie en zelfs daarna.

JOUW VOORKEUR

Vul je voorkeuren in dit korte formulier in en we nemen snel contact met je op. Het is gratis en duurt slechts twee minuten!

Opmerking: Als je het kantoorpand huurt, of het gebouw deelt met andere bedrijven, is het verstandig om de pandeigenaar hierbij te betrekken. Stuur de brochure door of breng de eigenaar met ons in contact.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Onze gecertificeerde installatiepartner belt je op om jouw wensen door te nemen en je van een prijsindicatie te voorzien.

TECHNISCH BEZOEK

Na jouw akkoord bezoekt onze installatiepartner jouw locatie om de stroomvereisten te controleren zodat we een installatieplan en bijbehorende prijs kunnen bepalen.

INSTALLATIE

Onze vakkundige en gecertificeerde installatiepartners zorgen er vervolgens voor dat jouw nieuwe laadpaal veilig en verantwoord op de optimale plek wordt geïnstalleerd.

ONDERHOUD EN ONDERSTEUNING

We staan 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden.

Klaar om je bedrijf te voorzien van laadpalen?

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om je wensen te bespreken. Het is gratis en duurt slechts twee minuten!