Select your location to see tailored content for your region

North America

Zakelijke laadpalen

Laadstations voor bedrijven

Maak eenvoudig de overgang naar elektrische mobiliteit en haal jouw duurzaamheidsdoelstellingen en inkomstendoelen.

Laadpalen voor bedrijven (AC)

EVBox Liviqo
Nieuw

EVBox Liviqo

De volgende generatie zorgeloos laden voor bedrijven

  • 7.4 kW / 11 kW / 22 kW
  • Kantoren / Retail en horeca / Parkeerbeheer / Wagenparken
EVBox BusinessLine

EVBox BusinessLine

Onze meest verkochte laadpalen voor zakelijke locaties

  • 7.4 kW / 11 kW / 22 kW
  • Kantoren / Retail en horeca / Parkeerbeheer / Wagenparken

Laadpalen voor bedrijven (DC)

EVBox Troniq High Power
Nieuw

EVBox Troniq High Power

Onze meest krachtige laadstation ooit

  • Tot 400 kW
  • Tankstations / CPO's
EVBox Troniq Modular

EVBox Troniq Modular

De krachtige laadstation dat meegroeit met jouw bedrijf

  • 90 kW tot 240 kW
  • Retail en horeca / Parkeerbeheer / Tankstations

Laadbeheer met EVBox Everon

EVBox Everon sluit naadloos aan op jouw EVBox laadstation om het maximale uit je laadnetwerk te halen.

Bied gratis opladen aan voor werknemers, stel voordelige tarieven in voor bezoekers ( binnenkort beschikbaar) of zet stations open voor het publiek om moeiteloos inkomsten te genereren.

Eenvoudiger declareren met geautomatiseerde terugbetalingen. Biedt bestuurders verschillende betalingsmethoden om hun ervaring te verbeteren en de omzet te verhogen.

Krijg realtime inzicht in verbruikspatronen en energieverbruik om je te helpen kosten te besparen en betere besluiten te nemen.

Voordelen van zakelijk laden

01.

Eenvoudig

Houd je werknemers en klanten tevreden door een naadloze laadervaring te bieden met laadpalen die eenvoudig te installeren, te gebruiken en te onderhouden zijn.

02.

Flexibel

Bied alle bestuurders de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden ongeacht de software of het type voertuig dankzij laadpalen met open standaarden.

03.

Winstgevend

Vergroot jouw inkomsten door laadtarieven in te stellen en/of andere producten en diensten te verkopen terwijl je klanten aan het laden zijn.

04.

Betrouwbaar

Laadpalen voor bedrijven zijn weer- en schokbestendig en zo goed als altijd operationeel.

05.

Schaalbaar

Met de ingebouwde slimme functionaliteiten kun je het aantal laadpalen op jouw locatie eenvoudig uitbreiden naarmate de vraag groeit.

06.

Eigen bedrijfslogo

Plaats je eigen bedrijfslogo en -kleuren op de laadpalen om het duurzame karakter van jouw bedrijf te benadrukken en je naamsbekendheid te vergroten.

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende manieren waarop laadpalen jouw bedrijf beter maken.

1. Houd je werknemers tevreden


Toon je betrokkenheid door werknemers de mogelijkheid te bieden op het werk te laden. Hierdoor stimuleer je de tevredenheid van je werknemers, hun productiviteit en motivatie.

2. Trek klanten aan die langer blijven en meer geld uitgeven


Er zijn tegenwoordig veel bestuurders op zoek naar een handige plek om te laden. Trek klanten aan door jouw locatie online zichtbaar te maken op openbare kaarten. Bovendien moedig je deze klanten ook aan om langer te blijven en meer geld uit te geven aan andere producten en diensten tijdens het laden.

3. Genereer een constante inkomstenstroom


Krijg consistent extra inkomsten binnen met het instellen van laadtarieven voor jouw klanten en bezoekers.

4. Behaal je duurzaamheidsdoelen


Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor veel consumenten. Sommigen doen er alles aan om de milieuvriendelijkste optie te kiezen. Verbeter jouw bedrijfsimago, behaal je duurzaamheidsdoelen en spreek deze doelgroep aan met het bieden van laadfaciliteiten.

5. Blijf je concurrenten een stap voor


Binnenkort wordt er van elk bedrijf met parkeergelegenheden verwacht dat er laadpalen geïnstalleerd zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van de klant en om competitief te blijven. Neem een voorsprong op jouw concurrentie en stoom je bedrijf klaar voor de toekomst door in deze essentiële behoefte te voorzien.

Er zijn veel stimulansen beschikbaar om uw bedrijf te helpen duizenden te besparen op de kosten van laadstations en de kosten om uw locatie voor te bereiden. In veel gevallen kunt u met deze stimuleringsmaatregelen alles wat u nodig hebt gratis krijgen.

Wilt u meer weten over de stimuleringsmaatregelen in uw regio? Bekijk onze blogpost Stimuleringsmaatregelen voor EV-laadinfrastructuur in Europa voor meer informatie.

EVBox biedt het volledige pakket: hardware, software en diensten, zodat u alles hebt wat u nodig hebt om te beginnen. Wij werken met u samen om het juiste model voor uw commerciële parkeerbedrijf te vinden. Wilt u EV-laden volledig integreren in uw huidige klantentraject? Wij bieden een flexibele oplossing die in uw interfaces kan worden geïntegreerd. Wilt u alleen EV-laden aanbieden naast parkeren? Ook daarvoor hebben we een volledig beheerde oplossing.

Praat vandaag nog met onze gecertificeerde experts om de juiste aanpak voor u te ontdekken.

Niet alle laadstations zijn hetzelfde, en het is belangrijk om te begrijpen op welke belangrijke kenmerken u moet letten voordat u een aankoop doet. De stations die u kiest zijn een weerspiegeling van uw merk, dus het is een goed idee om iets te kiezen dat betrouwbaar, toegankelijk en intelligent is.

Alle EVBox laadstations zijn ontworpen met deze criteria in het achterhoofd. Met een verlengbare garantie van 3 jaar tot rolstoeltoegankelijkheid en slimme laadfunctionaliteiten bieden wij flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elk type bedrijf. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van laadoplossingen voor bedrijven zoals het uwe, bent u in goede handen wanneer u kiest voor EVBox.

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop uw bedrijf kan profiteren van EV-laden.

1. Stel laadkosten in voor klanten


De eenvoudigste manier om consistente inkomsten te genereren met EV-laden is door laadkosten in te stellen. Als eigenaar van het laadstation kunt u uw eigen tarieven bepalen en deze op elk moment aanpassen. Dit kan een vast start- of aansluittarief omvatten en een variabel tarief voor de gebruikte energie. U hebt ook de vrijheid om uw eigen toeslag te bepalen.

Meer weten? Lees onze blogpost over EV-laadmodellen voor uw hotel of winkel.

2. Cross-sell andere producten en diensten


Wanneer uw klanten stoppen om op te laden, is er een voor de hand liggende kans om andere producten en diensten te verkopen. Door uw klanten een gemakkelijke oplaadervaring te bieden, moedigt u hen ook aan om te snuffelen en meer uit te geven aan andere artikelen terwijl ze wachten.

3. Hoogwaardige klanten aantrekken


Nu het gebruik van EV snel toeneemt, is er geen tekort aan EV-rijders die op zoek zijn naar een handige plek om op te laden. Door uw bedrijf om te vormen tot een EV-laadpunt kunt u deze groeiende markt veroveren en nieuwe klanten aantrekken. Zodra u EV-laders hebt geïnstalleerd, wordt uw locatie zichtbaar op populaire openbare laadkaarten. Dit verhoogt de zichtbaarheid van uw merk, zodat chauffeurs uw locatie kunnen vinden. En wist u dat EV-bestuurders bijna twee keer zo rijk zijn als de gemiddelde Amerikaan? Dit betekent dat uw EV-rijdende klanten bij elk bezoek waarschijnlijk meer zullen uitgeven aan duurdere artikelen.

4. Verhoog uw reputatie


Uw klanten denken steeds meer aan het milieu. Met laadstations op uw terrein kunt u uw bedrijf neerzetten als een milieubewuste organisatie - en zelfs een aantal prestigieuze duurzaamheidscertificaten verdienen.

Benieuwd naar meer?

Ontdek meer over zakelijk laden

De complete gids voor het opladen van elektrische auto’s op de werkplek

Lees verder

Waarom meer kantoren laadpalen nodig hebben

Lees verder

Hoe je geld kunt verdienen met laadpalen

Lees verder

Klaar om te laden op jouw bedrijf?