Autofabrikanten

Elektrisch rijden en opladen gaan hand in hand. Word onze partner en bied onze laadoplossingen aan je klanten.

Autofabrikanten

Elektrisch rijden en opladen gaan hand in hand. Word onze partner en bied onze laadoplossingen aan je klanten.

Elektrisch rijden en opladen gaan hand in hand

Onze oprichters waren een van de eersten die achter het stuur mochten zitten van een Tesla Roadster. Wij hebben dan ook altijd al een hechte band onderhouden met autofabrikanten. We begrijpen goed dat je als autofabrikant de wensen van de automobilist van binnenuit moet kennen. Daarom werken wij samen met autofabrikanten om de juiste informatie over elektrisch rijden en laden te bieden bij de verkoop van elke EV. Zo hoeft niemand zich zorgen te maken over een lege accu onderweg of het verrekenen van de laadkosten.

Dankzij onze jarenlange expertise hebben wij laadpunten geplaatst in meer dan 30 landen en 980 steden. We nemen je graag mee op onze reis. Word een partner!Premium producten, gegarandeerd

Modulair, intelligent en duurzaam. Onze laadpalen zijn ontworpen voor zwaar en langdurig gebruik. Ze zijn ook te personaliseren met jouw huisstijl. De laadpalen zijn betrouwbaar en hebben een uptime van 99,8%. Als onze partner profiteer jij, (en natuurlijk je autodealers en klanten) van laadpalen van de hoogste kwaliteit.

Simpel beheer van laadsessies en kosten

Echt Everon. Onze nieuwste laadbeheersoftware staat garant voor schaalbaarheid, open communicatie en veiligheid voor jou en jouw klanten. Beheer en factureer gemakkelijk en volledig automatisch de laadsessies van alle klanten en autodealers vanuit je broekzak of laptop.

De beste service onderweg

Thuis of onderweg, wij zorgen ervoor dat je laadpunten altijd beschikbaar zijn voor je klanten. Met een EVBox-laadpas, kunnen je klanten laden bij alle publieke laadpunten binnen het EVBox-roamingnetwerk, in het binnen- en buitenland!

Dit is je laatste laadpaal ooit

Een nieuwe standaard. Elvi is geschikt voor alle automodellen van nu én in de komende tien tot twintig jaar!

Ontdek Elvi