Installateurs

Als installatiepartner ben je een onmisbare schakel tussen ons en alle elektrische rijders. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Word onze installatiepartner!

Installateurs

Als installatiepartner ben je een onmisbare schakel tussen ons en alle elektrische rijders. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Word onze installatiepartner!

Installeer EVBox laadstations

Als een EVBox Partnerinstallateur verzorg je de installaties van EVBox-laadstations. Hierbij is het belangrijk dat je altijd met de juiste kennis op pad gaat. Daarom houden wij gratis technische én commerciële trainingen voor alle installateurs die graag een samenwerking met ons aan willen gaan!

Dankzij onze jarenlange expertise hebben wij ondertussen al laadpunten geplaatst in meer dan 30 landen en 980 steden. We nemen je graag mee op onze reis. Word een partner!Gratis eLearning

Met de gratis EVBox eLearning cursus leer je alle basiskennis over onze laadoplossingen en de markt van elektrische voertuigen. Heb je deze online training succesvol afgerond, dan kan je een gratis technische training bij ons komen volgen!

Gratis technische- en commerciële trainingen

Bij een technische training leer je de technische werking van onze laadsystemen. Bij een commerciële trainingen bieden we je ondersteuning bij het adviseren van de juiste laadpaal aan je klant. Heb je onze technische training succesvol afgerond, dan wordt je bedrijf een gecertificeerd EVBox Partnerinstallateur! Meld mij aan voor een training.

Nieuwe projecten, nieuwe klanten

We betrekken jou als Partnerinstallateur graag bij de snelgroeiende markt van elektrisch vervoer. Dit betekent dan ook dat wij je doorverwijzen naar uitdagende projecten en klantengroepen die misschien nog nieuw voor je zijn. Je krijgt bovendien een vaste EV-expert toegewezen zodat hij/zij je direct persoonlijk te woord kan staan bij alle vragen en verzoeken. Wel zo fijn!

Exclusieve voordelen

Wij sturen de producten via een snelle leverservice, zodat jij niet steeds met een enorme voorraad zit. Omdat wij onze samenwerking waarderen, bieden wij seizoenspromoties zoals kortingen, weggeef-acties en toegang tot leuke evenementen.

Handige tools voor installateurs

Hieronder vind je een verzameling van handige informatie die je nodig hebt voor het installeren van EVBox laadstations. Vragen? Laat het ons weten via installers@evbox.com!