Groene gemeenten

Een emissievrije gemeente is een blije gemeente. Met onze slimme laadpalen stimuleer je de adoptie van elektrische auto's. Nu is de tijd om te investeren in een duurzame laadinfrastructuur.

Groene gemeenten

Een emissievrije gemeente is een blije gemeente. Met onze slimme laadpalen stimuleer je de adoptie van elektrische auto's. Nu is de tijd om te investeren in een duurzame laadinfrastructuur.

Het tijdperk van elektrisch vervoer

Als gevolg van strengere milieu-eisen, investeren gemeenten meer en meer in elektrisch vervoer, car-sharing, en milieuzones. Het groeiend aantal elektrische auto’s op de weg heeft geleid tot een grotere vraag naar publieke laadpalen. Wij staan klaar je te helpen bij de uitbreiding van de publieke laadinfrastructuur in jouw gemeente.
Een groene stad is een mooie stad

Zet jouw gemeente op de kaart als een voorloper op het gebied van innovatief en duurzaam vervoer. De verkoop van elektrische auto's groeit snel, 50% van jaar op jaar, en elektrische rijders zijn op zoek naar steden waar ze soepel van A naar B kunnen rijden.

Zorg voor alle bewoners en bezoekers

Elektrische rijders moeten hun route op een zorgvuldigere manier uitstippelen dan traditionele autobestuurders. Om verzekerd te zijn van een betrouwbare route, zoeken ze steden die laadpalen bieden waar ze ook parkeren. Met een goede laadinfrastructuur, bied je een goeie ervaring aan bewoners en bezoekers en zet je tegelijkertijd je stad op de EV-kaart.

Denk verder

Het aanbieden van een laadinfrastructuur is niet voldoende. Als een toekomstbestendige stad, moet je een laadinfrastructuur bouwen die roaming toestaat en gemakkelijk te onderhouden is. Met onze alles-in-1 laadoplossing kun je je laadpalen zo configureren dat ze geen overlast zullen vormen op het netwerk en te gebruiken zijn voor alle soorten laadpasgebruikers.

PublicLine
Ontdek de iconische laadpaal die perfect bij elke stad past.

Ontdek

Daarom EVBox

Wij gebruiken onze ervaren expertise in openbaar laden om jou te helpen bij het ontwerpen van de installaties, protocollen en het beheer van je laadinfrastructuur. Met ons uitgebreide partnernetwerk van energiebedrijven en installateurs, helpen bij je ook bij een veilige en soepele installatie van verschillende soorten laadpunten in de regio.

Wij zijn uniek in het bieden van een alles-in-één laadoplossing. Van de installatie en de online integratie van elk station, tot de het bijhouden en factureren van alle laadsessies. Wij zorgen ervoor dat je de moeiteloos en efficient je laadstations kunt beheren. Onze jarenlange ervaring op dit gebied, maakt ons de beste keuze in inmiddels meer dan 27 landen en 980 steden.

Is het elektrisch rijden nog nieuw voor je? Het is vrij simpel. Deze video maakt duidelijk hoe je de auto op moet laden en hoe je je laadsessies kunt beheren:


Leer meer over elektrisch vervoer