Kantoren

Jouw kantoor is uiteraard duurzaam en innovatief. Maar is de parkeerplaats dat al? Steeds meer medewerkers en bezoekers rijden elektrisch. Laadpalen op het kantoorterrein is voor hen én voor jou de beste uitkomst.

Kantoren

Jouw kantoor is uiteraard duurzaam en innovatief. Maar is de parkeerplaats dat al? Steeds meer medewerkers en bezoekers rijden elektrisch. Laadpalen op het kantoorterrein is voor hen én voor jou de beste uitkomst.

Het tijdperk van elektrisch vervoer

In België en Luxemburg alleen al rijden er zo'n 50,000 elektrische passagiersauto's op de weg. Hoe meer mensen de stap naar elektrisch maken, hoe hoger de vraag naar laadinfrastructuur wordt. Daarom is het cruciaal voor jou als werkgever of leasepartner om deze faciliteiten te kunnen bieden op de werkplaats. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.
De beste service voor je werknemers

Help je werknemers en bezoekers het meeste te halen uit hun tijd op de werkvloer. Met laadpalen en laadpassen in jouw huisstijl, geef je hen de nodige toegang tot laadpalen op het werk.

Trek nieuw talent aan

Jonge professionals voelen zich vaak aangetrokken tot bedrijven die duurzaamheid en innovatie ademen. Elektrische mobiliteit is onmisbaar in dit plaatje. Door laadinfrastructuur te bieden op de werkplaats, trek je zowel nieuw talent aan dat elektrisch rijdt, als talenten die een passie hebben voor bedrijven die bezig zijn met duurzaamheid.

Zet jouw MVO en bedrijf op de kaart

Onze laadpalen en -passen kunnen helemaal aangepast worden naar jouw huisstijl. Dankzij de slimme functies en configuraties van onze laadpalen, zijn ze ook nog eens energie-efficiënt en milieuvriendelijk. Wij helpen je de overstap te maken naar duurzame mobiliteit.

Ga je een laadpaal plaatsen op kantoor?
Deze gids helpt je door het proces heen.

Download

Daarom EVBox

Het plaatsen van een laadpaal op het werk kan wat complexer zijn dan bij een huis. Je wil je laadpalen de maximale capaciteit kunnen geven, zonder dat andere faciliteiten op het terrein hier door gehinderd worden. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen moeiteloos kan laden, zonder dat er om een plekje gevochten hoeft te worden.

Daar helpen wij jou graag bij. Wij bieden een alles-in-één laadoplossing die je daar allemaal bij gaat helpen. Van de installatie en de online integratie van elk station, tot de het bijhouden en factureren van alle laadsessies. Wij zorgen ervoor dat je moeiteloos en efficiēnt alle laadpalen kunt beheren. Onze jarenlange expertise maakt ons de beste in inmiddels meer dan 30 landen en 980 steden.

Is het elektrisch rijden nog een beetje wennen? In deze video laten wij zien hoe je de auto op moet laden en hoe je je laadsessies kunt beheren:

Ben jij er klaar voor?

Jouw team en bezoekers zullen je dankbaar zijn. Vul je hieronder je gegevens in en we komen snel bij je terug met een passend advies.

Offerte aanvragen