THUIS LADEN

Veilig en gemakkelijk laden bij woningen en appartementen

Selecteer je type parking:

icon_private-residential-black.svg

Eigen parkeerplek

icon_shared-residential-black.svg

Gedeelde parkeerplek

De perfecte laadpaal bij jou thuis

Wij bieden verschillende laadoplossingen voor elektrische auto's: laadpalen, software en services. Onze laadpalen zijn geschikt voor iedere elektrische auto, werken op slimme software en worden geïnstalleerd en onderhouden door gecertificeerde installatiepartners.

De perfecte laadpaal voor jouw appartement

Wij bieden verschillende laadoplossingen voor elektrische auto's: laadpalen, software en services. Onze laadpalen zijn geschikt voor iedere elektrische auto, werken op slimme software en worden geïnstalleerd en onderhouden door gecertificeerde installatiepartners.

HANDIG EN VEILIG

Wij hebben alles in huis zodat jij thuis kunt laden

icon_easyx2.svg

Voor jouw gemak

Met een laadpaal thuis ben je niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadpunten. Onze laadpalen zijn veilig en makkelijk in gebruik zodat jij elke dag weer opgeladen de weg op kunt.

icon_lightbulb-plant.svg

Meer dan alleen een laadpaal

Bedien je laadpaal op afstand en krijg inzicht in je laadsessies via het EVBox laadbeheersysteem. Via EVBox Smart Charging wordt het energieverbruik automatisch aangepast.

icon_safety.svg

De veiligste laadmethode

Met onze CE-gecertificeerde laadpalen laad je je auto tot 8 keer sneller dan met een regulier stopcontact. Daarnaast is het een stuk veiliger voor je auto en huis.

EEN VOLLEDIG PAKKET

Wij hebben alles in huis voor jouw vereisten

icon_customer-heart.svg

Trek nieuwe bewoners aan

Tegenwoordig leeft men het liefst in gemeenschappen met groene voorzieningen. Houd je huidige bewoners tevreden en trek nieuwe huurders aan door laadpalen te plaatsen.

icon_coin-stack.svg

Verhoog de waarde van jouw pand

Maak je gebouw toekomstbestendig en voldoe aan de duurzaamheidsvereisten door het plaatsen van laadpalen. Je kunt je laadvoorzieningen daarbij gemakkelijk uitbreiden met onze slimme installaties.

icon_hand-house.svg

Verhoog de waarde van je eigendom

Maak je eigendom toekomstbestendig, voldoe aan je duurzaamheidsdoelstellingen en voldoe aan de meest recente regelgeving door laadpalen aan te bieden. Bovendien kun je je laadactiviteiten eenvoudig uitbreiden met onze slimme installatieopties.

Laadpalen voor thuis

padding

LAADBEHEER

Laadbeheer eenvoudig gemaakt

Eenvoudig, slim en inzichtelijk. Waar je ook bent, met ons laadbeheersysteem volg en beheer je met gemak alle laadsessies.

Lees verder

chevron_right Automatische verrekening

Met automatische verrekening is het verrekenen van de laadkosten met alle bewoners snel geregeld.

Automatische verrekening

chevron_right Gedetailleerd inzicht in laadsessies en laadgedrag

Krijg toegang tot realtime data en eerdere laadsessies voor elke gebruiker, laadpaal, locatie en tijdstip. Je kunt ook uitgebreide rapporten downloaden om het laadgedrag en verbruik in detail te bekijken.

Gedetailleerd inzicht in laadsessies en laadgedrag

chevron_right Onderhoud op afstand

We besparen jou de tijd door updates en onderhoud op afstand uit te voeren. Ook staan we 24/7 voor je klaar om technische vragen te beantwoorden.

Onderhoud op afstand

chevron_right Optimaliseer je laadschema

Bepaal zelf hoeveel energie wordt toegewezen op verschillende dagen en tijdstippen om jouw kosten te minimaliseren en je totale energieverbruik te balanceren.

Optimaliseer je laadschema
Diensten

Installatie en ondersteuning

icon_installation-verified-colour.svg

Gecertificeerde installatie

Onze vakkundige en gecertificeerde partners installeren jouw laadpaal veilig en snel op de optimale plek voor jouw locatie.

icon_warranty.svg

2 of 3 jaar garantie

Voor jouw zekerheid bieden wij twee of drie jaar garantie op al onze producten. Ook profiteer je van automatische software-updates.

icon_smart-charging-colour.svg

Energieverbruik veilig verdeeld

Pas het maximale verbruik aan zodat de beschikbare stroom veilig wordt verdeeld en jij je energiekosten in toom kunt houden.

Gratis en klaar in twee minuten!

Klaar om laadpalen te plaatsen?

We staan voor je klaar vanaf het eerste belletje tot de installatie en zelfs daarna.

JOUW VOORKEUR

Vul je voorkeuren in dit korte formulier in en we nemen snel contact met je op.

Opmerking: Als je gebruikmaakt van een gemeenschappelijke elektrische aansluiting is het raadzaam je VvE of de pandeigenaar erbij te betrekken. Deel de brochure of breng de verhuurder met ons in contact.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Onze gecertificeerde installatiepartner belt je op om jouw wensen door te nemen en je van een prijsindicatie te voorzien.

TECHNISCH BEZOEK

Na jouw akkoord bezoekt onze installatiepartner jouw locatie om de stroomvereisten te controleren zodat we een installatieplan en bijbehorende prijs kunnen bepalen.

INSTALLATIE

Onze vakkundige installatiepartner zorgt er vervolgens voor dat jouw nieuwe laadpaal veilig en verantwoord op de optimale plek wordt geïnstalleerd.

ONDERHOUD EN ONDERSTEUNING

We staan 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden en onderhoud en technische ondersteuning te bieden.

Klaar om laadpalen te plaatsen?

Vul vrijblijvend je gegevens in en we nemen snel contact met je op om je wensen te bespreken.