Onze partners

Wij werken samen met grote spelers in de markt om de beste laadinfrastructuur te creëren voor bedrijven, consumenten en steden. We gaan voor een win-win samenwerking.

Onze partners

Wij werken samen met grote spelers in de markt om de beste laadinfrastructuur te creëren voor bedrijven, consumenten en steden. We gaan voor een win-win samenwerking.

Full-serviceprovider

Word een full-serviceprovider en bied ons hele productportfolio aan: laadpalen, laadbeheersoftware en -diensten.

Distributeurs

Elektrisch vervoer is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Word daarom onze distributiepartner en houd onze laadstations op voorraad voor je netwerk van installateurs en elektrotechnici.

Resellers

Word een reseller van laadoplossingen voor elektrische voertuigen door de hardware en software van EVBox aan te bieden. Profiteer van betrouwbaarste laadpalen en de meest schaalbare laadbeheersoftware op de markt.

Autofabrikanten

Autofabrikanten gaan massaal voor elektrisch. Laadpalen zijn daarbij onmisbaar. Word een partner van EVBox en zorg dat je klanten volop kunnen genieten van hun elektrische auto.

Industriepartners

Wij werken samen met non-profit organisaties, onderzoekscentra, adviseurs en beleidsmakers om nieuwe projecten en nieuwe technologieën te testen en te lanceren voor laadinfrastructuur in Europa én daarbuiten.

Word onze partner

Samen onze partners ontwikkelen en testen we onze technologie, zodat we voorop lopen in de markt van laadoplossingen en de overgang naar elektrische mobiliteit in z'n hoogste versnelling zetten.

Bedankt voor je partnerschapverzoek

Bedankt voor je aanvraag om partner te worden! We komen snel bij je terug.

Installateurs

Als installateur ben je een onmisbare schakel tussen ons en alle elektrische automobilisten. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent als je op pad gaat. Dankzij onze sterke positie in de markt, kiezen de meeste klanten voor ons, en dus ook voor jou!

Wij zijn EVBox.

Ontdek onze missie, dromen, waarden en hoe wij een van de grootste wereldspelers zijn geworden op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Fijn kennis te maken