Select your location to see tailored content for your region

North America

Wagenparken

De beste laadpalen voor jouw elektrische wagenpark

Selecteer je bedrijfstype

Bedrijfswagen

Transportbedrijven

De perfecte laadpaal voor bedrijfswagen

Wij bieden een complete laadoplossing voor elektrische auto's: laadpalen, laadbeheer en diensten. Onze laadpalen zijn geschikt voor elke elektrische auto, werken op slimme software en worden geïnstalleerd en onderhouden door gecertificeerde partners.

De perfecte laadpaal voor transportbedrijven

Wij bieden verschillende laadoplossingen voor elektrische auto's - laadpalen, laadbeheer en diensten. Onze laadpalen zijn geschikt voor wagenparken van verschillende type voertuigen, zoals elektrische bestelwagens of vrachtwagens, werken op slimme software en worden geïnstalleerd en onderhouden door gecertificeerde installatiepartners.

BEREID JE BEDRIJF VOOR OP DE TOEKOMST

Wij hebben alles in huis voor jouw vloot

Bied een naadloze rijervaring

Wij bieden gebruiksvriendelijke laadoplossingen die elektrisch rijden nog aangenamer maken. Onze laadpalen zijn geschikt voor elke elektrische auto en hebben meerdere slimme functionaliteiten, waardoor jouw klanten moeiteloos privé, zakelijk en publiek kunnen laden.

Laadinfrastructuur op maat van jouw bedrijf

Wij bieden betrouwbare oplossingen op maat en kunnen die in elk bedrijf integreren, zodat jouw wagenpark altijd klaar voor gebruik is. Alles wat je nodig hebt op één plek voor eenvoudig beheer van jouw laadnetwerk.

Slimme en rendable oplossingen

Onze laadoplossingen helpen je om je onderhoudskosten te verminderen en je energieverbruik te optimaliseren. Haal snel rendement uit je investering en genereer extra inkomsten door het instellen van laadkosten voor bezoekers

BEREID JE TRANSPORTBEDRIJF VOOR OP DE TOEKOMST

Wij hebben alles in huis voor jouw vloot

Een laadoplossing op maat voor jou

Onze experts helpen je op weg naar duurzaam transport. Wij analyseren het rijgedrag, de energiekosten en de beperkingen van het net om je de optimale laadoplossing te bieden die is afgestemd op jouw wagenpark.

Volledige ontzorging

Maximaliseer uptime en levensduur door gebruik te maken van onze technische diensten en ondersteuning. Onze gecertificeerde servicepartners bieden onderhoud voor optimale prestaties van jouw laadpalen.

Geoptimaliseerd en toekomstbestendig

Onze laadbeheerdiensten zorgen ervoor dat jouw laadpalen altijd up-to-date zijn en minimaliseren de kosten door het piekverbruik te verminderen en te laden wanneer elektriciteit goedkoper is. Naarmate je laadbehoeften veranderen, veranderen onze oplossingen met je mee.

Laadpalen voor elk wagenpark

Add extra padding below
Diensten

Professionele service en continue ondersteuning

Gecertificeerde schouwing en installatie

Onze vakkundige en gecertificeerde partners zoeken naar de meest kostenefficiënte oplossing voor jouw locatie. Na goedkeuring regelen ze al het voorwerk en installeren ze jouw laadpaal veilig en snel op de optimale plek. We bieden ook uitgebreide onderhouds- en servicepakketten om ervoor te zorgen dat je laadpalen blijven werken.

2 of 3 jaar flexibele garantie

Voor jouw zekerheid bieden wij twee of drie jaar garantie op al onze producten. Ook profiteer je van automatische software-updates.

Hulp bij elke stap

Van een laadpaal met je eigen logo tot een technische training, met ons volledige aanbod aan diensten kom je niets tekort.

Stoom jouw wagenpark klaar voor de toekomst en trek nieuwe klanten aan!

We staan voor je klaar vanaf het eerste belletje tot de installatie en zelfs daarna.