Powering our sustainable future

EVBox stelt vooruitstrevende bedrijven in staat om een duurzame toekomst op te bouwen met het bieden van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Powering our sustainable future

EVBox stelt vooruitstrevende bedrijven in staat om een duurzame toekomst op te bouwen met het bieden van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

+250,000 laadpunten wereldwijd

+70 landen met EVBox

+5000 snellaadpunten in de wereld

+20.000 klanten wereldwijd

Over ons

Vervoer is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het heeft de manier waarop we zakendoen drastisch veranderd en ons de vrijheid gegeven om verder te reizen dan ooit tevoren. Maar, dit alles eist zijn tol. Om de impact van vervoer op het milieu te verminderen, is het aan ons allen om elektrisch vervoer te omarmen. Bedrijven spelen hierin een belangrijke rol.

Sinds 2010 hebben onze laadoplossingen voor elektrische voertuigen wereldwijd duizenden vooruitstrevende bedrijven geholpen om over te gaan op elektrisch vervoer en hun doelstellingen te behalen. In 2023 zullen onze klanten en partners óns hebben geholpen één miljoen laadpunten te installeren waardoor vervoer schoner en toegankelijker wordt.

Omdat laadbehoeften veranderen, blijven wij de infrastructuur en expertise bieden om elektrisch vervoer mogelijk te maken. Met onze uitgebreide ondersteuning blijven klanten tevreden en voertuigen in beweging. Als we de handen ineenslaan, kunnen we aan een toekomst bouwen waarin vervoer duurzaam is. Dat is beter voor iedereen.

Onze beursgang

Met trots kondigen wij aan dat EVBox Group in 2021 een beursgenoteerde onderneming gaat worden op de New York Stock Exchange (NYSE) via een bedrijfscombinatie met TPG Pace Beneficial Finance. Deze stap zet onze wereldwijde expansie meer kracht bij en doet ons aanbod van laadoplossingen nog verder ontwikkelen. 

Door een beursgenoteerde onderneming te worden, breiden we ons bereik in Europa en Noord-Amerika uit en geven we onze partners tegelijkertijd toegang tot nieuwe markten en kansen. De ontwikkeling van onze efficiënte laadoplossingen, ontworpen om te voldoen aan alle huidige en toekomstige behoeften van onze klanten, gaat aanzienlijk verbeteren.

In de tussentijd blijven we onze klanten en partners ondersteunen met de flexibele en schaalbare laadoplossingen die ze in de afgelopen tien jaar van ons gewend zijn.

10 jaar EVBox

10 years of EVBox

Tien jaar geleden stond de elektrische autoindustrie nog in de kinderschoenen en wist men hier weinig vanaf. EVBox is sinds 2010 onderdeel van de groei en is nu niet meer weg te denken uit deze markt. Wij bieden momenteel laadoplossingen in meer dan 70 landen.

Wat heeft de toekomst voor ons in petto? Dat is aan onszelf. Kom meer te weten over onze weg hiernaartoe en hoe wij ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst.

One Charger One Tree

onechargeronetree

Het One Charger One Tree-initiatief is tot leven gebracht om onze mijlpaal te vieren van de introductie van 100.000 oplaadpunten wereldwijd sinds november 2019. Voor elk nieuw geplaatst oplaadpunt planten we één boom. Help ons op onze reis naar een emissievrije toekomst en start vandaag nog uw eigen boominitiatief!Duurzaamheid

De ontwikkeling, de verkoop en het onderhoud van onze laadoplossingen vergen veel schakels. Om onze planeet hierbij goed te blijven behandelen, maken wij onze supply chain en processen net zo duurzaam als onze producten en de toekomst die we voor ogen hebben.

Onze lokale fabrieken en distributiecentra in Europa en Noord-Amerika verkleinen de benodigde reisafstand, zodat wij onze oplossingen snel en efficiënt kunnen distribueren. Hierdoor voorkomen we onnodig transport en stoten we minder CO2 uit.

In samenwerking met een betrouwbare supply chain partner, gespecialiseerd in inkoop en netwerkoptimalisatie, kunnen wij in hoge volumes produceren en leveren.

Zo kunnen wij conform strenge sociale- en milieustandaarden blijvend aan de verwachtingen van onze klanten voldoen én deze overtreffen.

Partners

EVBox werkt samen met partners die belangrijke spelers zijn op het gebied van energiebeheer, fleet- en leasemanagement, transport, e-mobility advies en overheidsinstanties. Heel divers dus. Op deze manier kunnen we de beste laadinfrastructuur bieden voor steden, bedrijven en inwoners. Wij bieden voordelen aan onze dealers, distributeurs, totaalaanbieders, resellers en installateurs. Van speciale kortingen tot netwerkevenementen en hands-on trainingen; wij zorgen ervoor dat elk partnerschap een win-win relatie is.

Partners