OVER ONS

Powering our sustainable future

EVBox werknemers laadpalen maken

500,000+

laadpunten wereldwijd

220,000

bomen geplant

70

nationaliteiten

10

kantoren, fabrieken en testfaciliteiten

Ons verhaal

Vervoer is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het heeft de manier waarop we zakendoen drastisch veranderd en ons de vrijheid gegeven om verder te reizen dan ooit tevoren. Maar, dit alles eist zijn tol. Om de impact van vervoer op het milieu te verminderen, is het aan ons allen om elektrisch vervoer te omarmen. Bedrijven spelen hierin een belangrijke rol. 

Sinds 2010 hebben onze laadoplossingen voor elektrische voertuigen wereldwijd duizenden vooruitstrevende bedrijven geholpen om over te gaan op elektrisch vervoer en hun doelstellingen te behalen. In 2025 zullen onze klanten en partners óns hebben geholpen één miljoen laadpunten te leveren waardoor vervoer schoner en toegankelijker wordt.

Omdat laadbehoeften veranderen, blijven wij de infrastructuur en expertise bieden om elektrisch vervoer mogelijk te maken. Met onze uitgebreide ondersteuning blijven klanten tevreden en voertuigen in beweging. Als we de handen ineenslaan, kunnen we aan een toekomst bouwen waarin vervoer duurzaam is. Dat is beter voor iedereen.

Onze impact

Leer meer over het verduurzamen van
onze voetafdruk

Plant world

Boom voor boom de klimaatcrisis aanpakken

Dankzij de hulp van onze klanten en partners hebben we tijdens het OneChargerOneTree-initiatief meer dan 220.000 bomen geplant om schadelijke stoffen te absorberen en de lucht te verschonen. 

Clipboard

Voldoen aan de hoogste standaarden

Wij zorgen ervoor dat onze keten en processen zo duurzaam mogelijk zijn door het naleven van strikte sociale en ecologische kwaliteitsnormen.

Box

CO2-uitstoot verminderen door lokale productie

Met lokale fabrieken en distributiecentra door heel Europa en Noord-Amerika verminderen we de uitstoot tijdens het transport.
 

World reach

Wereldwijde partner voor een innoverende keten

In samenwerking met een leider in de supply chain voeren wij onze activiteiten geleidelijk op om in de nabije toekomst snellere, efficiëntere leveringen en hogere productievolumes te kunnen bereiken.