Select your location to see tailored content for your region

North America

Powering our sustainable future

Welkom in het elektrische tijdperk

In 2023 kiest 1 op de 4 Nederlanders al voor een elektrische auto. Het is het begin van een nieuw tijdperk, waarin elektrisch rijden niet alleen voor een enkeling, maar voor iedereen is.

Mobiliteit heeft ons vrijheid, mogelijkheden en groei gegeven. Het heeft onze wereld bepaald. Maar er hangt een prijskaartje aan. Om een duurzame toekomst te creëren, moeten we afstappen van fossiele brandstoffen, en elektrische mobiliteit is de sleutel om dit mogelijk te maken. Dat is waarom, meer dan tien jaar geleden, EVBox werd opgericht om de EV-revolutie mogelijk te maken.

Vandaag is die revolutie niet meer te stoppen. We zijn nu het nieuwe tijdperk van mobiliteit binnengetreden: een tijdperk waarin elektrische voertuigen zijn veranderd van een nichetechnologie tot een schakel voor verandering in de samenleving. Een ontwrichtende kracht, niet langer voor enkelen, maar voor velen. Het is tijd voor de mainstream.

In dit nieuwe tijdperk moeten we de basis leggen voor een netwerk voor elektrische mobiliteit dat geschikt is voor massale invoering van elektrische voertuigen. Daarom lopen wij voorop met een compleet ecosysteem van oplossingen voor vooruitstrevende bedrijven en bestuurders, om een wereld op te bouwen waarin elektrische mobiliteit het nieuwe normaal is.

2010

opgericht

20k

zakelijke klanten

550k

laadpunten wereldwijd verzonden

70+

landen met EVBox

Onze alles-in-één laadoplossingen bieden bedrijven en bestuurders alles wat ze nodig hebben om elektrische mobiliteit te omarmen.

Onze uitgangspunten

Ontdek onze producten
01.

Bestuurders in staat stellen met vertrouwen te laden

Of het nu gaat om interactie met ons op de snelweg, op het werk, op straat of thuis, onze geïntegreerde oplossingen stellen bestuurders in staat om met vertrouwen op te laden.

02.

Bedrijfsgroei

Onze laadoplossingen bieden bedrijven de mogelijkheid om zonder belemmeringen de markt te betreden en hun aanbod op te schalen naarmate de vraag naar elektrisch laden groeit.

03.

Evolueren met de behoeften van de markt

Veel van de innovaties die ten grondslag liggen aan de mobiliteitstransitie zijn nog in ontwikkeling. Onze laadoplossingen zijn ontworpen om zich aan te passen aan de toekomstige behoeften van het laden van elektrische voertuigen.

04.

Bijdragen tot een duurzame toekomst

Wij bouwen oplossingen die de invoering van elektrische mobiliteit en de energietransitie actief mogelijk maken en tegelijkertijd de milieuimpact van onze oplossingen en diensten verminderen.

Ontdek hoe wij verandering aansturen

ChargeUp Europe

ChargeUp Europe benoemt EVBox CEO Remco Samuels tot voorzitter van 2023

Lees verder

Fastned en EVBox

Fastned en EVBox bundelen krachten voor de installatie van een van de eerste 400 kW-snelladers in Nederland

Lees verder

500k laadpunten

EVBox viert officieel een nieuwe mijlpaal van 500.000 wereldwijd verzonden laadpunten

Lees verder

We zijn altijd op zoek naar gepassioneerde mensen om ons te versterken