Select your location to see tailored content for your region

North America
Partners

Samen een alles-in-één-laadoplossing bieden

Bekijk onze distributeurs
Een rij EVBox Troniq Modular laadpalen die elektrische auto's opladen in een parkeergarage

Groei jouw bedrijf

Samen bouwen aan de toekomst

Wij bieden de juiste ondersteuning, middelen, training en connecties om onze partners te helpen slagen in deze markt. Onze partners stellen ons in staat om onze laadoplossingen te leveren waar en wanneer dat nodig is en om markten aan te boren die we alleen niet zouden kunnen bereiken. Samen maken we de laadinfrastructuur voor elektrische auto's over de hele wereld toegankelijk.

Gecertificeerde EVBox-installateur worden?

Wij organiseren regelmatig een online training voor onze AC- en DC-producten, zodat jij een gecertificeerde EVBox-installateur kunt worden. Krijg alle informatie die je nodig hebt om onze laadpalen zo goed en veilig mogelijk te installeren.

GROOTHANDELS

Bestel bij onze distributeurs

Klaar om de krachten te bundelen?

We zijn altijd op zoek naar de beste partners om ons te helpen voldoen aan de groeiende vraag naar EV-laadinfrastructuur.

Als u uw producten niet kunt bestellen via onze distributeurs of door een offerte aan te vragen, vul dan gewoon het formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Partner met ons worden

Bedankt om alle verplichte velden in te vullenLaat het ons weten als u lopende of aankomende projecten heeft, zoals aanbestedingen of B2B-verkoopmogelijkheden.


Laat het ons weten als u lopende of aankomende projecten heeft, zoals aanbestedingen of B2B-verkoopmogelijkheden.